Freelance tekstschrijver in Amsterdam

Freelance tekstschrijver in Amsterdam. Voor hulp bij het schrijven van teksten, content of redactie.

Voor iedereen die wel eens de plank misslaat met zijn teksten, of die hulp nodig heeft bij het bereiken van zijn doelgroep.

Het lijkt ideaal. Online je doelgroep bereiken. In plaats van achter ze aan te jagen, komen ze door aantrekkelijke teksten naar je toe. Dus je schrijft een verhaal, zet het online, dan komen de bezoekers vanzelf, toch? Helaas gaat dat vaak minder makkelijk dan het lijkt.

  • Het lukt maar niet om de woorden die je in je hoofd hebt te vertalen naar een pakkende tekst.
  • Je teksten leveren niet de reacties op die je had gehoopt.
  • Het lukt niet om de juiste doelgroep te bereiken.
  • Je hebt wel een idee, maar geen idee waar je moet beginnen.

Dat is precies waar een freelance tekstschrijver om de hoek komt kijken. Ik kan het schrijven van je teksten uit handen nemen, of adviseren hoe bestaande teksten kunnen worden verbeterd.

Iedereen heeft zijn eigen talent. Voor mij is dat schrijven. Mijn loopbaan loodste me door de cultuursector, de horeca, de zorg en de dienstverlening. Ongeacht in welke hoedanigheid ik ergens begon te werken, het eindigde altijd met teksten en verhalen. Er leek altijd wel behoefte aan betere manieren om dingen te verwoorden. Ik schudde de teksten zo uit mijn mouw.
Ondanks dat het altijd mijn droom is geweest om van schrijven mijn beroep te maken, durfde ik nooit de sprong te wagen. Als je een droom achterna gaat, staat er immers veel op het spel. Echter, wie niet waagt, wie niet wint.

Dit is MarielVertel. De naam waaronder ik, Mariëlle Scheltes, als ZZP-er opdrachten aanneem als adviseur, tekstschrijver, copywriter of als schrijver van verhalen.

Sla jij de plank mis met je communicatie? Hulp gewenst bij het schrijven van teksten? Wens je advies over hoe je het zelf aan moet pakken? Kortom; zoek jij een freelance tekstschrijver? Stuur me gauw een bericht via het contactformulier.

Voor de algemene voorwaarden klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like